Varför FRÖ?

Ett frö innehåller allt en växt behöver för att växa och utvecklas. Detsamma gäller oss människor. Vi har kunskapen inom oss. FRÖ står för Framgång, Resultat och Övertygelse. Allt för att skapa en målmedvetenhet framåt i resonans med det egna självet.

FRÖ drivs av Karina Kampe, diplomerad och examinerad coach inom hälsa och livsförändringar liksom mental tränare, mångårig entreprenör och idéspruta. Läs mer om henne här bredvid.

FRÖs metoder är sprungna ur den positiva psykologin och är baserat på arbete med det friska i människan. Genom att stärka motivation, lust, glädje, insikt och vilja kan vi ta steg framåt mot den optimala hälsan. FRÖ har även ett särskilt intresse för kost, livsstil och tankemönster som främjar kvinnors hälsa. 

Vi välkomnar utmaningar eller samarbeten!

Har du en idé du vill bolla så hör av dig. Vi samarbetar med de bästa och mest fantastiska andra coacher, projektledare, organisationer, föreläsare och influensers. Vi sätter gärna ihop bästa team för dig. Att uppfylla kundens mål och önskemål är vårt främsta motto.

FRÖ samarbetar med företag, privatpersoner och organisationer som inkluderat fackförbund, studie­förbund, projektbolag, eventbyråer, högskola, gym­nasium och grundskola.

FRÖ arbetar över hela lan­det med utgångspunkt från Stockholm och Gotland.